Kontrola pristopa - G-Rega

V podjetju G-Rega, Gregor Omersa s.p. tržimo sisteme za kontrolo pristopa dveh proizvajalcev.

ZKTeco
Podjetje ZKTeco je vodilno mednarodno svetovno podjetje za biometrične in RFID sisteme za kontrolo pristopa. Sisteme je možno kupiti z njihovo aplikacijo, smo pa za lažjo uporabo nekoliko manj zahtevnih strank omogočili tudi direktno komunikacijo določenih pristopnih kontrolerjev z našim programom RegWin. Tako se vsi podatki o zaposlenih in pa njihovih karticah vnašajo samo enkrat. Prav tako se podatki iz sistema kontrole pristopa prenašajo avtomatsko v program RegWin, kjer jih je mogoče tudi obdelovati. Že sam program RegWin omogoča precejšnje število nastavitev samih kontrolerjev, v kolikor pa ste bolj zahtevni, pa je možnosti programiranja sistema s programom ZKAccess.

S programom RegWin in modulom +AC tržimo kontrolerje iz družine C3. Kontrolerji lahko nadzirajo ražlično število vrat, prav vsi pa imajo LAN mrežno povezavo, do 30.000 uporabnikov in zgodovino 100.000 dogodkov. Največji iz družine, C3-400, lahko nadzira štiri vrata enostransko ali dvoje vrat dvostransko. Ima možnost priklopa štirih senzorjev odprtosti vrat, štirih tipk ali domofonov in štirih dodatnih digitalnih vhodov ter štirih izhodov za vrata in štirih dodatnih relejskih izhodov.

Vsi kontrolerji iz družine C3, ki imajo zadostno število čitalcev, omogočajo tudi posebne funkcije: Anti-passback - onemogoča odhod brez prihoda, Interlock - odpiranje drugih vrat šele ko so prva zaprta, Multi-card - odpiranje s kombinacijo večih kartic, Card+pin - odpiranje vrat s kombinacijo kartice in pin kode, odpiranje vrat preko programa,...

Kontrolerji družine C3:

Čitalniki družine KR:

Več o sistemih ZKTeco si lahko preberete na straneh ZKTechnologyEU .


Jantar
Tržimo tudi sisteme za kontrolo pristopa slovenskega podjetja Jantar. Njihovi sistemi so prav tako kompatibilni s karticami, ki se uporabljajo pri naših sistemih za registracijo delovnega časa. Delno so tudi kontrolerji Jantar vključeni v program RegWin, a imajo določene omejitve.

Ker je variant sistemov za kontrolo pristopa ogromno, je najbolje, da se o možnih izvedbah in predlogih obrnete na nas. Kontaktirate nas lahko tukaj .
HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa