Registracija delovnega časa G-Rega - Terminal Regis PRESTIGE ATOM
Regis PRESTIGE ATOM - ste si kdaj želeli dogodke tudi posneti?

 

V mesecu maju 2009 je na naše tržišče prišel nov terminal za registracijo delovnega časa z imenom Regis PRESTIGE ATOM.
Osnova terminala je panelni PC računalnik z zaslonom občutljivim na dotik, vgrajenim čitalcem kartic (lahko tudi dodatnim zunanjim) in 384 MB (nadgradljivo) prostega spomina za bazo podatkov. Od terminala Regis PRESTIGE se razlikuje v tem, da ima kar 1,6 MHz procesor in 1 GB RAM-a. Poleg že tako boljše sestave ga odlikuje še 300.000 pikslov spletna kamera z mikrofonom, LED osvetlitev ekrana in pa kar je najvažnejše - ugodna cena.

 • Regis PRESTIGE ATOM je terminal, ki ga boste želeli namestiti na vidno mesto in ga pokazati ostalim. 8 palcev velik grafični osvetljen zaslon občutljiv na dotik, Vam bo ob vsakem času lahko pokazal stanje v Vašem podjetju.
 • Regis PRESTIGE ATOM ima vgrajeno video kamero, ki zabeleži dogodke v velikosti 320x240 pikslov, kar je povsem dovolj, da prekontrolirate veljavnost registracije. Ločljivost kamere se sicer lahko poveča, kar pa poveča tudi velikost zapisa za posamezen dogodek.
 • Regis PRESTIGE ATOM ima naložen program, ki je plod lastnega znanja in razvoja. Seveda se lahko program prilagodi Vašim potrebam. Nadgradnja programa v terminalu je enostavna. S pritiskom določenih kombinacij tipk se izvede nadgradnja programa preko interneta, lahko pa ga nadgradite celo preko USB ključka.
 • Regis PRESTIGE ATOM bo na voljo v več različicah in sicer: samostojni (baza podatkov na samem terminalu), povezani (več terminalov je povezano na en MS-SQL strežnik), AllInOne oz. VseVEnem (na terminalu bo kompleten sistem za registracijo, dodaten računalnik načeloma ne bo potreben) in Hospital (namenjen žigosanju za bolnišnice in podobne ustanove z drugačnim načinom žigosanja in možnostjo vnaprejšnega programiranja delovnega koledarja za vsakega posameznika).
 • Regis PRESTIGE ATOM ima v spodnjem delu (delovanje prikazuje premikajoča se puščica) vgrajen čitalec 125 kHz brezkontaktnih kartic, ki deluje do razdalje zavidljivih 20 cm. Registriramo se tako, da čitalnemu mestu približamo kartico oz. pred tem s pritiskom konice prsta na določeno tipko na ekranu sporočimo drugačno namero. Informacija, ki se prikaže na ekranu, tam ostane 5 sekund, oziroma lahko ta čas podaljšujemo, tako da vsake toliko časa ponovno približamo kartico. Trajanje nam prikazuje števec na zaslonu.
 • Regis PRESTIGE ATOM lahko v osnovni varianti deluje na dva načina - ima sam svoj strežnik za bazo podatkov ali pa se priklopi na obstoječi MS-SQL strežnik. Slednje pride v poštev predvsem, ko imamo priklopljenih več enot, saj v takem primeru vsi uporabljajo isto bazo podatkov. Seveda se lahko več enot poveže tudi na eno, ki potem služi tudi kot strežnik. Za bazo podatkov ima Regis PRESTIGE ATOM na voljo okrog 300 MB spomina, kar je praktično neomejeno, vsaj za velikosti sistemov, ki so potrebni pri nas. Naj omenimo, da pri količini zaposlenih 1.000 ljudi, 10.000 registracij ne zasede niti 1 MB spomina. Seveda se lahko spominski del nadgradi. Sistem in podatki se nahajajo na Compact Flash Industrial Grade kartici, ki omogoča do 5.000.000 zapisov, jo je pa moč brez težav zamenjati. Regis PRESTIGE ATOM ima omogočeno tudi avtomatsko shranjevanje podatkov na USB ključ, če se le-ta vklopi v USB režo. Poleg podatkov o sami registraciji si Regis PRESTIGE ATOM zabeleži tudi sliko zaposlenega z vsemi podatki o dogodku.
 • Regis PRESTIGE ATOM ima vgrajeno WatchDog funkcijo, ki avtomatsko izvede ponovni zagon sistema v roku ene minute v kolikor bi prišlo do kakršnekoli blokade.
 • Regis PRESTIGE ATOM se lahko uporabi tudi za zunanjo montažo, tako da je bodisi za steklom (čitalec se tako montira posebej, za pritiske tipk pa se uporabi lahko kar numerična USB tipkovnica ali prav za to prirejena dodatna tipkovnica) ali se ga vgradi v okvir (zunanja plošča z LCD zaslonom je namreč popolnoma vodo in prašno odporna).
 • Regis PRESTIGE ATOM seveda lahko dobite tudi v OEM izvedbi. Lahko se odločite celo, da si sami naredite svoj program za registracijo delovnega časa. Na Regis PRESTIGE v enostavni obliki pošljete vse tabelice, ki jih za delovanje potrebuje in že Vam izračunava, obdeluje in vrača podatke, ki jih lahko uporabite v svoji aplikaciji. Seveda je možna dobava tudi samega računalnika brez programa in celo brez vseh ostalih dodatkov (ohišja, čitalca, operacijskega sistema).
 • Regis PRESTIGE ATOM omogoča priklop številnih dodatkov. V osnovi so to lahko dodatni zunanji čitalec, dodatna USB tipkovnica, miška, USB ključek za shranjevanje podatkov, modul za krmiljenje vrat ali drugih naprav. Možnosti so praktično neomejene.
 • Regis PRESTIGE ATOM je kompatibilen s programom RegWin2008 in novejšimi.
 • Regis PRESTIGE ATOM - se še vedno niste odločili? Pokličite nas ali pa nam pišite za dodatne informacije.
 • Tehnične specifikacije

   

  Resolucija ekrana

  800 x 600

  Svetilnost  

  300 cd/m

  Kontrast

  400:1

  Vidni kot

  (H V) 130/120

  Backlight MTBF

  30000 ur

  Touch Screen

  4 wire resistive type

   Dodatki

  1 x Mini PCI (brezžični LAN modul)

   

  1 x Bluetooth modul (USB vmesnik, Bluetooth v2.0)

  CompactFlash®

  Type II, 1GB Industrial Grade vgrajena

  Audio

  AMP 1.5W + AMP 1.5W (vgrajeni zvočniki)

  I/O

  1 x RS-232

   

  1 x RS-232 ali RS-422/485

   

  2 x Giga LAN

   

  2 x USB 2.0

   

  1 x Stikalo za vklop

   

  1 x Reset stikalo

   

  1 x AT/ATX stikalo (vgrajeno)

   

  1 x zunanji SATA

   

  1 x Audio vhod/izhod

  Napajanje

  12V, 36W DC napajalnik

  Poraba toka

  max. 25W

  Temperature delovanja

  -10oC ~ 50oC

  Relativna vlažnost

  5% ~ 80% RH, ne kondenzirajoča

  Vibracije

  5 - 17Hz, 0.1”

   

  17 - 640Hz, 1.5G pospešek, peek to peek.

  Šok

  10G pospešek, peak to peak (11ms)

  Dimenzije (Š x V x G)

  234 x 184 x 42 (brez podnožja), 234 x 190 x 147 (s podnožjem)

  Masa

  1.0 kg

  Zaščita sprednjega dela

  IP 64

  Varnostne zahteve in EMC

  CE / FCC / CB / CCC

   

  Tehnične specifikacije

  Matična plošča AFLMB-ATOM-R10

  CPU

  Intel® Atom™ process N270 1.6GHz CPU

  Chipset

  Intel® 945GSE + ICH7M

  RAM spomin

  Podpira do 2GB DDRII 400/633 SO-DIMM modul

  Dodatek

  En mini PCI slot

  SSD

  CF Type II

  LAN

  Giga Base-T dual

  COM

  1 x RS-232

   

  1 x RS-232 ali RS-422/485

  SATA

  1x External SATA

  Touch Screen Controller

  DMC9000 

  Napajanje

  DC 12V In
  HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa