G-Rega - Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori
Z verzijo programa RegWin2010 smo vsem, ki imajo sklenjeno tehnično pomoč, omogočili zastavljanje vprašanj kar preko programa. Vprašanja in odgovore, ki se nam bodo zdeli pomebni tudi za ostale, bomo uvrstili na to mesto, kjer si jih boste lahko ogledali vsi.

 • RegWin2011 - Zakaj v ročni prenos ne morem vnesti negativnih ur?
  Verjetno vpisujete napak. -uuumm je pravilno zaporedje. Se pravi za minus eno uro vpišete -00100
 • RegWin2011 - 2. JANUAR NI VEČ PRAZNIK, kako naj uredim uro pri vseh?
  2.1. je zavedlo kot praznik: rešitev je, da na naših spletnih straneh prenesete nove praznike in nato greste v Šifranti/Koledarji, kjer kliknete Prenovi in Pošlji. Nato greste v Dogodki/Editor ter izberete 02.01.2013, kliknete gumb Statistike, nato pa izberete statistiko pra (praznik), izberete Briši in Vsem ter Kliknete Da. Če prihodi in odhodi niso bili beleženi pravilno, jih ročno popravite.
 • RegWin2011 - pozdravljeni, Lanski dopust, kar ga je ostalo, bi rada dala na nulo, ker ga bom spremenila v ure. zanima me, kako lahko to spremembo naredim.Hvala, nataša
  Na 0 ga ne smete dati. Lahko pa si izpišete koliko je komu še ostalo in ta podatek odštejete od števila začetnega stanja za lanski dopust. Rezultat ostanka bo tako 0.
 • RegWin2011 - Kako uporabiti kartico nekoga, ki je odšel iz podjetja, za drugega.
  Kartico nekoga, ki ga ni več v podjetju se lahko uporabi za drugo osebo in sicer: števiko kartice (prvo polje) prepišete k novemu zaposlenemu, staremu pa v isto polje nato vpišete kar njegovo matično številko. To pomeni, da kartice nima. Če njegovih podatkov trenutno ne boste več rabili, ga lahko izbrište iz tabele. Če podatke naknadno spet potrebuje, ga vpišete pod isto matično številko.
 • RegWin2011 - Kaj pomeni gumb Prepiši dopuste 2010>2011?
  V Šifranti/Kartice se vsako leto v mesecu januarju pojavi gumb z zgornjim napisom. S klikom na ta gumb se ostanki dopusta iz leta preteklega leta prenesejo v lanski dopust, letošnji dopust pa se postavi na 0. POZOR - to lahko uporabite le, če ste za nazaj obdelali že vse podatke! Vsekakor si lahko pred tem naredite izpis šifranta kartic, iz katerega bo vidno staro stanje.
 • RegWin2010 - Pozdravljeni, ne vem, kako se vnese bolniška za 4 ure, ker če označiš bolniško, avtomatično šteje 8 ur. Hvala in lp
  Če želite, da se bo bolniška štela samo 4 ure, morate vpisati tudi ure od-do, recimo 7-11,11-15, 12-16...
 • RegWin2010 - Lep pozdrav, prosim za pomoč pri nadgradnji programa. Hvala in lp. Jasmina
  Če bi imeli radi verzijo 2011, potem greste na našo spletno stran http://www.regwin.net in izberete Datoteke/RegWin2011, se poiščete vpišete geslo in izberete nadgradnjo. Program mora biti pred tem zaprt. Na vsa vprašanja odgovorite Zaženi ali Run.
 • RegWin2010 - Ugotavljamo, da v tabeli nimamo naloženih zadnjih praznikov. Kako to uredimo?
  Praznike si lahko namestite z ene od naših spletnih strani in sicer pod rubriko datoteke izberete verzijo programa in sledite navodilom. Za nalaganje so pripravljeni prazniki za najmanj eno leto v naprej.
 • RegWin2010 - KAKO SE IZGUBLJENA KARTICA NADOMESTI Z NOVO? KAJ NAREDIMO Z DELAVCI KI PRI NAS NE DELAJO VEČ, PODATKE SMO PA DOLŽNI HRANITI? LP, HVALA
  Kako se nadomesti izguljena kartica si preberite tukaj. Delavce, ki jih ni več, pa lahko pobrišete. Vsi podatki ostanejo. Če jih boste še potrebovali, lahko delavce vpišete nazaj pod isto MATIČNO številko.
 • RegWin2010 - Z novim letom želimo izbrisati vsem delavcem nadure in saldo postaviti na 0. Je kakšen sistem ali moram ročno pri vsakem posamezniku
  Najlažji način je, da se posameznikom meseca januarja v Dogodki / Editor pod rubriko prenos vnese stanje 000:00. To enostavno naredite tako, da kliknete v polje Prenos in odtipkate 00000, nato skočite na naslednjega. Je pa možno izdelati tudi ukazno vrstico, ki bo to naredila avtomatsko, vendar se to uporablja predvsem za velika podjetja.
 • RegWin2010 - Kako nadomestiti izgubljeno kartico
  Če je kartica izgubljena ali uničena, jo je potrebno v programu nadomestiti z novo. Pri tem morate biti pozorni, da ne spreminjate nobenih podatkov razen številke kartice. To spremenite tako, da izberete Šifranti / Kartice, se postavite na tistega, ki ga želite spreminjati, kliknete ? levo spodaj in v času, ko le-ta utripa, približate kartico na terminal. Bodite pozorni, da se v tem času ne žigosa kdo drug. Kliknete Pošlji in kartica je aktivirana.
 • RegWin2010 - Kako vpišem novo kartico
  V programu RegWin se nova kartice vpiše tako, da iz menija izberete Šifranti / Kartice. Z gumbom + v spodnjem delu ekrana dodate nov zapis in vpišete vse podatke razen številke kartice. Matična številka NE SME biti 0. Ko to zaključite, se postavite na ime pri pravkar dodanem zapisu in kliknete ?, ki je v spodnjem levem kotu okna. Med tem, ko ? utripa, približate kartico registracijskemu terminalu. Bodite pozorni na to, da se v tem času ne bo registriral kdo drug. V polju Kartica se pojavi številka kartice. S klikom na gumb Pošlji podatke pošljete na terminal. • HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2020 by Gregor Omersa