Registracija delovnega časa G-Rega - Terminal Regis Fly
Regis Fly - Cenovno ugoden in energetsko varčen dizajnerski registrator delovnega časa

Zakaj bi bili registratorji delovnega časa dolgočasni in nekaj, kar Vam bo skazilo prostor, kjer se nahajajo? Sedaj se lahko odločite za okrov ohišja, ki Vam najbolje zaokroži celostno podobo Vaših poslovnih prostorov.

1. januarja 2014 smo po precej dolgotrajnem razvoju lansirali nov terminal za registracijo delovnega časa z imenom Regis Fly.
Osnova terminala je Android tablica z zaslonom občutljivim na dotik, vgrajenim čitalcem kartic (lahko tudi dodatnim zunanjim) in ogromno prostega spomina za bazo podatkov.
Trenutna izvedba Regis Fly terminala deluje v oblaku, se pravi, da morate imeti nekje postavljen strežnik za nadzor podatkov, so pa v pripravi še mnoge različice, tako da bo imel ogromno različnih možnosti uporabe.

 • Regis Fly je terminal, ki ga boste želeli namestiti na vidno mesto in ga pokazati ostalim. 8 palcev velik visoko resolucijski IPS osvetljen zaslon občutljiv na dotik, Vam bo ob vsakem času lahko pokazal stanje v Vašem podjetju. Debelina ohišja 15mm vas bo zagotovo navdušila. Prav tako zgorji del iz matiranega aluminija ali brušenega inoxa.
 • Regis Fly v osnovi deluje brezžično, kar zmanjša stroške za povezovalne kable. Če brezžičnega omrežja nimate, lahko po zelo ugodni ceni dokupite vmesnik za priklop na žično omrežje ali pa brezžični usmerjevalnik oziroma dostopno točko, ki Vaše žično omrežje nadgradi v brezžično. Prav tako se lahko na Regis Fly priklopimo UMTS dostopno točko, ki omogoča prenos podatkov po brezžičnem telefonskem omrežju. Količina prenesenih podatkov je zelo minimalna.
 • Regis Fly ima naložen program, ki je plod lastnega znanja in razvoja. Seveda se lahko program prilagodi Vašim potrebam. Nadgradnja programa v terminalu je enostavna, saj ima terminal lasten sistemski meni z vsemi možnimi nastavitvami.
 • Regis Fly bo na voljo v več različicah in sicer: samostojni (baza podatkov na samem terminalu), povezani (več terminalov je povezano na en MS-SQL strežnik), povsem v oblaku (vsi podatki se bodo nahajali na naših strežnikih) in Hospital (namenjen žigosanju za bolnišnice in podobne ustanove z drugačnim načinom žigosanja in možnostjo vnaprejšnega programiranja delovnega koledarja za vsakega posameznika).
 • Regis Fly ima vgrajen čitalec 125 kHz brezkontaktnih kartic, ki deluje na razdalji približno 5 cm. Registriramo se tako, da čitalnemu mestu približamo kartico oz. pred tem s pritiskom konice prsta na določeno tipko na ekranu sporočimo drugačno namero. Informacija, ki se prikaže na ekranu, tam ostane 5 sekund, oziroma lahko ta čas podaljšujemo, tako da vsake toliko časa ponovno približamo kartico. Trajanje nam prikazuje števec na zaslonu.
 • Regis Fly ima vgrajeno baterijo, ki mu omogoča do 4 ure delovanja brez zunanjega napajanja.
 • Regis Fly ima vgrajeno WatchDog funkcijo, ki avtomatsko izvede ponovni zagon v roku dveh sekund v kolikor bi prišlo do kakršnekoli blokade.
 • Regis Fly Out je verzija za zunanjo montažo, tako da se sam terminal montira za steklom, čitalec s tipkovnico pa se montira zunaj.
 • Regis Fly seveda lahko dobite tudi v OEM izvedbi. Lahko se odločite celo, da si sami naredite svoj program za registracijo delovnega časa. Na Regis Fly v enostavni obliki pošljete vse tabelice, ki jih za delovanje potrebuje in že Vam izračunava, obdeluje in vrača podatke, ki jih lahko uporabite v svoji aplikaciji. Seveda je možna dobava tudi same tablice brez programa in celo brez vseh ostalih dodatkov (ohišja, čitalca, ...).
 • Regis Fly je kompatibilen s programom RegWin2012.
 • Regis Fly - se še vedno niste odločili? Pokličite nas ali pa nam pišite za dodatne informacije.
 • Tehnične specifikacije

   

  Ekran

  7,85" 1024 x 768 IPS matrika

  Vidni kot

  170°

  Touch Screen

  kapacitivni multitouch

  Procesor

  ATM7029 1.5GHz Quad core

  Spomin

  1GB RAM + 8 GB SD

  Kamera

  0,3 megapixle sprednja + 2 megapixla zadnja

  Napajanje

  5V 2A priložen napajalnik

  Poraba energije

  6 W/h

  WiFi

  vgrajena 802.11 b/g/n WiFi podpora

  Temperature delovanja

  0°C ~ 50°C / -10 ~ 50°C (RegisFlyOut)

  Relativna vlažnost

  5% ~ 80% RH, ne kondenzirajoča

  Dimenzije (Š x V x G)

  310 x 170 x 15 (brez podnožja), 310 x 135 x 135 (s podnožjem)

  Masa

  1.0 kg

  IP zaščita

  IP 53B

  Varnostne zahteve

  UL / CE / CCC 

  EMC

   CE / FCC class B  Primer namestitve Regis Fly Out
  HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa