RegisFlyM - Registracija brez registratorja
Zakaj bi v današji informacijski dobi, ko ima že vsak državljan pametni telefon, sploh še potrebovali registratorje delovnega časa, ki bi bili pritrjeni na steno nekje na hodniku ali v delavnici? Elektronika pa tako ni najbolj za na dež. Saj se vsakdo lahko žigosa na svojem pametnem telefonu. Kako pa omogočiti, da se ne bo kdo žigosal od doma??? Kako ugotoviti, da je dejansko na delu?Rešitev za to je RegisFlyM, naš novi virtualni registrator, ki lahko v popolnosti nadomesti fizični registrator delovnega časa. Sestavljen ja namreč iz virtualnega registratorja, ki je določena geolokacija in pa aplikacije na mobilnem telefonu, ki služi za prijavo v določenem območju virtualnega registratorja.

Tako ne potrebujete več registracijskih kartic, ampak samo Android ali iOS mobilno napravo, brez katere pa si sedaj skoraj ne predstavljamo posameznika. V kolikor pa kdo slučajno nima mobilne naprave, lahko žigosanje omogočimo preko spletne aplikacije.

Še večja prednost RegisFlyM pa je v tem, da ni nujno, da je lokacija vedno na isti poziciji, kar bo sploh prišlo prav tistim, ki opravljajo delo na terenu. Možnost imate namreč dokupiti praktično neomejeno število licenc za virtualne registratorje, katere pa lahko nato poljubno selite. To pomeni, da je delovno mesto lahko vsak dan drugje. Zato je v kompletu tudi spletna aplikacija RegisFlyMLokacije, preko katere se administratorji lahko prijavijo s podatki, ki jih prejmete ob namestitvi in praktično kadarkoli spreminjajo nastavitve virtualnih registratorjev.

RegisFlyM za svoje delovanje sicer potrebujete strežnik oz. računalnik (lahko virtualno) na vaši lokaciji, ki bo te podatke obdeloval, vsa komunikacija pa poteka po varni povezavi preko našega proxy strežnika.

Pametni telefoni morajo za pravilno delovanje imeti vključeno lokacijo in omrežno povezavo.

Za lažjo predstavo si lahko tukaj naložite demo aplikacijo, ki teče v okolju Windows. Kmalu pa bo aplikacija na voljo tudi na Google Play in Apple Store-u.

Pa še to: RegisFlyM za mobilnike je povsem brezplačna. Plačate samo licence za lokacijske točke.


HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2020 by Gregor Omersa