Registracija delovnega časa G-Rega - Terminal Regis Fly W
Regis Fly W - Še cenejši, še varčnejši in še lepši registrator registrator delovnega časa

Zakaj bi bili registratorji delovnega časa dolgočasni in nekaj, kar Vam bo skazilo prostor, kjer se nahajajo? Sedaj se lahko odločite za okrov ohišja, ki Vam najbolje zaokroži celostno podobo Vaših poslovnih prostorov.

Že pred nekaj meseci smo po dolgem razvoju na trg poslali nov registracijski terminal z imenom Regis Fly W.
Osnova terminala je Android tablica z zaslonom občutljivim na dotik, vgrajenim čitalcem kartic (lahko tudi dodatnim zunanjim) in ogromno prostega spomina za bazo podatkov. Od svojega predhodnika Regis Fly se razlikuje po tem, da je sedaj ekran 7 palčni, tudi samo ohišje je kar precej manjše, največja prednost pa je, da porabi tudi do 4x manj električne energije od svojega predhodnika, ki že tako ni bil potraten.

 • Regis Fly W je registrator, ki ga boste želeli namestiti na vidno mesto in ga pokazati ostalim. 7 palcev velik visoko resolucijski IPS osvetljen antirefleksen zaslon občutljiv na dotik, Vam bo ob vsakem času lahko pokazal stanje v Vašem podjetju. Na ekranu imate lahko svoj logotip ali celo kompletno svoje ozadje. Debelina ohišja 15mm vas bo zagotovo navdušila.
 • Če to ni dovolj, Vam lahko ohišje za Regis Fly W izdelamo po Vaših željah iz velikega nabora materialov in barv.

 • Regis Fly W lahko deluje s povezavo na LAN omrežje tako žično, kot tudi brezžično, kar lahko zmanjša stroške za povezovalne kable.
 • Regis Fly W ima naložen program, ki je plod lastnega znanja in razvoja. Seveda se lahko program prilagodi Vašim potrebam. Nadgradnja programa v terminalu je enostavna, saj ima terminal lasten sistemski meni z vsemi možnimi nastavitvami.
 • Regis Fly W je na voljo v več različicah in sicer: samostojni (baza podatkov na samem terminalu), povezani (več terminalov je povezano na en MS-SQL strežnik), povsem v oblaku (vsi podatki se bodo nahajali na naših strežnikih) in Hospital (namenjen žigosanju za bolnišnice in podobne ustanove z drugačnim načinom žigosanja in možnostjo vnaprejšnega programiranja delovnega koledarja za vsakega posameznika). Posebej prirejeno imamo tudi različico za uporabo v vrtcih.
 • Regis Fly W ima vgrajen čitalec 125 kHz brezkontaktnih kartic, ki deluje na razdalji približno 5 cm. Registriramo se tako, da čitalnemu mestu približamo kartico oz. pred tem s pritiskom konice prsta na določeno tipko na ekranu sporočimo drugačno namero. Informacija, ki se prikaže na ekranu, tam ostane 5 sekund, oziroma lahko ta čas podaljšujemo, tako da vsake toliko časa ponovno približamo kartico. Trajanje nam prikazuje števec na zaslonu.
 • Regis Fly W ima vgrajeno WatchDog funkcijo, ki avtomatsko izvede ponovni zagon v roku dveh sekund v kolikor bi prišlo do kakršnekoli blokade.
 • Regis Fly W seveda lahko dobite tudi v OEM izvedbi. Lahko se odločite celo, da si sami naredite svoj program za registracijo delovnega časa. Na Regis Fly W v enostavni obliki pošljete vse tabelice, ki jih za delovanje potrebuje in že Vam izračunava, obdeluje in vrača podatke, ki jih lahko uporabite v svoji aplikaciji. Seveda je možna dobava tudi same tablice brez programa in celo brez vseh ostalih dodatkov (ohišja, čitalca, ...).
 • Regis Fly W je kompatibilen s programom RegWin2016.
 • Regis Fly W - se še vedno niste odločili? Pokličite nas ali pa nam pišite za dodatne informacije.
 • Tehnične specifikacije

   

  Ekran

  7" 1024 x 600 IPS matrika, nesvetleč

  Vidni kot

  170°

  Touch Screen

  kapacitivni multitouch

  Procesor

  MediaTek® MT8127 1.3GHz Quad-Core™

  Spomin

  1GB DDR4 RAM + 8 GB + 8GB SD kartica za backup

  Napajanje

  5V 1A priložen napajalnik

  Poraba energije

  3 W/h

  WiFi

  vgrajena 802.11 b/g/n WiFi podpora

  Temperature delovanja

  0°C ~ 45°C

  Relativna vlažnost

  5% ~ 80% RH, ne kondenzirajoča

  Dimenzije (Š x V x G)

  270 x 140 x 15 (brez podnožja), 270 x 110 x 110 (s podnožjem)

  Masa

  0,5 kg

  IP zaščita

  IP 21
  HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2020 by Gregor Omersa