Registracija delovnega časa G-Rega - RegistratorRR

RegistratorRR - najcenejša rešitev registracije delovnega časa

Pri G-Rega, Gregor Omersa s.p. smo Vam spet pripravili nekaj novega. To je sistem registracije delovnega časa, kjer sploh ne potrebujete praktično nobene strojne opreme razen čitalca, ki ga priklopite na USB vhod vašega obstoječega namiznega ali prenosnega računalnika. Taka rešitev je vsekakor cenovno najugodnejša, saj lahko uporabite tudi računalnike, ki ste jih morebiti že odpisali. Program RegistratorRR namreč nima velikih zahtev glede strojne opreme. Zadostuje vsak PC računalnik, ki je sposoben poganjati operacijski sistem Windows XP ali višji in ima na voljo vsaj ena USB vrata. Na računalnik si namestite še brezplačen MSSQL strežnik ali uporabite enega, ki morebiti teče na katerem od Vaših strežnikov.

RegistratorRR je še posebej uporaben v primerih, ko stranka že ima (ali se odloča za) registrator delovnega časa generacije RegisPRESTIGE in želi opremiti še dodatne dislocirane enote, kjer je manjše število zaposlenih. V tem primeru RegistratorRR uporablja bazo podatkov iz RegisPRESTIGE-a.

RegistratorRR je mogoče namestiti v dveh oblikah:

  • RegistratorRR ST deluje v ozadju na računalniku, ki se uporablja tudi za druge namene. Program je skrit v orodni vrstici, njegovo delovanje pa opazite samo takrat, ko se približa kartica ali pa s tipko na čitalcu izberete katero izmed funkcij.
  • RegistratorRR FS deluje kot edina aplikacija na računalniku, ki je namenjen samo registraciji delovnega časa. Osnovna slika programa je na celotnem zaslonu, funkcijske tipke pa lahko uporabljate z miško ali preko tipke na čitalcu.  • HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2020 by Gregor Omersa