Merilnik telesne temperature za Regis
V sedanjih negotovih časih s stalno grožnjo virusa Covid-19 je pomembno, da v vaše podjetje ali organizacijo vstopajo samo zdravi zaposleni.
V ta namen smo razvili infrardeči merilnik telesne temperature, ki brezstično na razdalji do 50 cm hitro izmeri temperaturo osebe, ki se želi registrirati za prihod na delo ali povratek z izhoda.
Ker se merilnik se namesti neposredno nad registrator RegisFlyW, RegisFly ali Regis Prestige in je z njim povezan, je izvedba bistveno cenejša od raznih samostoječih naprav za merjenje temperature, prednost pa je tudi v tem, da dejanska registracija ni možna, če izmera ni v določenih temperaturnih vrednostih. Odjava je vedno možna brez izmere temperature.


Princip delovanja:
Pred vsako registracijo vstopa ali povratka, še preden približate kartico, morate najprej izmeriti temperaturo na merilniku, ki je nameščen nad registratorjem. Postopek opravite tako, da pogledate pravokotno v smeri senzor merilnika (označeno s puščicami) na razdalji do pol metra, dokler merilnik ne izmeri prave temperature.
Za uspešno meritev se morate pred meritvijo nekaj časa zadrževati v prostoru s konstantno temperaturo, zato takojšnja izmera ob prihodu mogoče ne bo uspešna.

LED indikator na merilniku temperature ima sledeča stanja:

Merilnik čaka na merjenje temperature. Vstop ni dovoljen. Približajte se na razdaljo, ko se bo sprožilo merjenje temperature.
Merilnik meri temperaturo, a je ta prenizka za uspešno merjenje. Poskusite se približati senzorju oz. se poravnajte v merilno območje. S čela odstranite lase, kapo ali katerokoli drugo pokrivalo. Če ne pomaga, počakajte nekaj časa in poskusite ponovno. Vstop ni dovoljen.
Ste v območju merjenja temperature. Počakajte na izmero.

Temperatura je v dovoljenem območju. Imate 5 sekund časa, da se registrirate na registratorju, kjer je prikazan števec preostalega časa.
Če zelena LED stalno gori in se ne ugasne, je senzor programsko izklopljen in temperature ni potrebno izmeriti.
Temperatura je izven dovoljenega območja. Če ste pregreti, počakajte nekaj časa in ponovite meritev. Vstop ni dovoljen. Po 5 sekundah bo merilnik ponovno prešel v način merjenja.


Navodila za tiskanje si lahko naložite tukaj.HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa