G-Rega - Tiskanje identifikacijskih kartic

V podjetju G-Rega, Gregor Omersa s.p. vam tudi potiskamo kartice, pa naj bodo to navadne plastične kartice, magnetne kartice ali pa brezkontaktne kartice, ki jih seveda dobite tudi pri nas. Tisk se izvede brezrobo na termosublimacijskem tiskalniku v kvalitete 300dpi in sicer v črni, modri, rdeči barvi, v črni barvi z zaščitno folijo, v vseh barvah z zaščitno folijo, ali pa 600dpi z retransfer tehnologijo.

Za boljšo kvaliteto tiska se kartice se lahko postiskajo tudi v sitotisk izvedbi, kar vam seveda tudi uredimo. Zavedati pa se morate, da se pri sitotisku vsaka barva tiska posebej in se v primeru več barv stvar precej podraži.

Pri tisku večjih količin kartic organiziramo tudi offset tiskanje. Kvaliteta tiska je enaka kvaliteti potiska bančnih ali drugih podobnih kartic.

Seveda Vam za tiskanje kartic pripravimo ustrezno datoteko, po dogovoru pa Vam lahko tudi izdelamo grafično podobo oz. logotip v vektorski obliki, ki ga kasneje lahko uporabite tudi za tisk vizitk, kuvert ali dokumentov.


*Zgornja slika je skenirana kopija kartic in ne odraža dejanske kvalitete potiska.HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2020 by Gregor Omersa